dimarts, 11 de gener del 2011

Per què Vancouver?



Si, clar, aquesta és la pregunta que m'han fet més vegades en els mesos previs a venir cap a Canadà.
Els que em coneixeu sabeu que he viatjat molt els darrers anys però que sempre dic que com a Catalunya-Tarragona-La Sénia, no s'està a cap lloc i encara ho penso.

L'any 1996 vaig ser per primera vegada a Canadà. Vaig venir a una reunió de la Internet Society quan això d'Internet, a Espanya, estava començant. La reunió era a Montréal però vam aprofitar per creuar el país i passar quatre dies a Vancouver. És l'única vegada que he dit "jo a aquesta ciutat i viuria". El campus de la UBC em va impressionar tant com la ciutat. Llavors poc em pensava que avui, 14 anys després, estaria escrivint aquest blog des d'un apartament d'aquesta ciutat i que demà a les 9 h he de ser a la Universitat.
El meu apartament està a una zona de la ciutat que es diu Yaletown un dels barris més "de moda" de la ciutat en aquests moments.

Per què un blog?

Aquest blog té com a objectiu compartir les meves experiències durant la meva estada a la ciutat de Vancouver (Canadà) durant el mesos de gener al juliol de 2011.
Mai he fet un blog personal però com tants/es de vosaltres m'ho heu comentat (veus Toni t'he fet cas :-)) i com veig que hi ha molts/es que seguiu els meus comentaris al Facebook o m'escriviu al correu-e he decidit que pot ser si que serà una bona opció utilitzar aquesta eina per compartir les vivències que vaig tenint.
Sempre m'han agradat els llibres de viatges, perquè m'agrada molt viatjar, però aquest bloc no serà exactament això ja que la meva estada per aquestes terres tindrà diferents finalitats així que no us heu de sorprendre si vaig canviant de tema i també d'enfocs. Què vull dir amb això?.
- Que parlaré de viatges
- Que parlaré de viure a un altre país, una altra cultura
- Que parlaré de les meves vivències a la Universitat UBC i BCIT
- Que no podré evitar fer algunes reflexions sobre l'educació, en general, i l'educació superior en particular