dimarts, 11 de gener del 2011

Per què Vancouver?



Si, clar, aquesta és la pregunta que m'han fet més vegades en els mesos previs a venir cap a Canadà.
Els que em coneixeu sabeu que he viatjat molt els darrers anys però que sempre dic que com a Catalunya-Tarragona-La Sénia, no s'està a cap lloc i encara ho penso.

L'any 1996 vaig ser per primera vegada a Canadà. Vaig venir a una reunió de la Internet Society quan això d'Internet, a Espanya, estava començant. La reunió era a Montréal però vam aprofitar per creuar el país i passar quatre dies a Vancouver. És l'única vegada que he dit "jo a aquesta ciutat i viuria". El campus de la UBC em va impressionar tant com la ciutat. Llavors poc em pensava que avui, 14 anys després, estaria escrivint aquest blog des d'un apartament d'aquesta ciutat i que demà a les 9 h he de ser a la Universitat.
El meu apartament està a una zona de la ciutat que es diu Yaletown un dels barris més "de moda" de la ciutat en aquests moments.

4 comentaris:

  1. Has de fer un treball de camp acurat, minuciós, descobrir totes les línies dactilars de la ciutat. I si cal, vindrem a ajudar-te a investigar. Té pinta que hi falta gent (la calle desierta noche ideal la la la la la.........).

    ResponElimina
  2. Yaletown dius?? Ya le vale, diria jo!! Quin luxe, suscric el que diu BLAUS, sembla que necessitaras ajuda per a fer un treball de camp minuciós, jo també em preste voluntari. Ya le digo yo que sí, que pa Vancouver voy, volando, volando, pa Vancouver voy!!

    ResponElimina
  3. Jo us aniré explicant tot el que descobreixi amb les meves "exploracions" però ja saveu que no tinc cap inconvenient en deixar afegir a més exploradors/es si cal ;-). Jeje!!

    ResponElimina
  4. Subscric lo de Catalunya-Tarragona-Terres de l'Ebre :-) , però no descarto escapar-me al Canadà un día d'estos, tot i que no sé perquè m'atreu la costa est més que no pas el Pacífic...tinc com un cuquet dins...misteris...deuen ser els ressons de la francofonia de l'antiga Acadia :-)
    Per cert impressionant la vista des de l'apartament!

    Salut mon amie!
    http://mcanosan.net

    ResponElimina